POLITIK

3 DAG GARANTIPOLITIK

Du har op til 3 dage for at henvende dig til din stylist, hvis du har problemer med dine vipper. Vi garantere at vi kigger til dine vipper og aftaler en fair løsning sammen med din stylist.

Vi giver ikke garanti på Lash Lift behandlinger.

 

AFBESTILLINGSPOLITIK

På grund af den tidsfølsomme og tilpassede karakter af vores tjenester er tiden specielt forbeholdt din aftale. Hvis du skal annullere eller omlægge en aftale, beder vi dig kontakte os 48 timer før din planlagte aftale. Dette giver os mulighed for at åbne stedet for nogen på vores venteliste. Hvis du ikke kan levere 48 timers omlægning eller annullering, vil du blive opkrævet halv pris for din tjeneste samt et gebyr. Møder du ikke op til din aftalte behandling og ikke melder afbud, opkræver vi det fulde beløb af din behandling samt et gebyr.

HIFU-POLITIK

Resultaterne varierer fra patient til patient, men kan ses umiddelbart efter behandlingen, men de fleste resultater starter ca. 2 til 8 uger efter behandling, hvor de fleste patienter ser de fulde resultater 4-9 måneder efter behandlingen. Beauty Boulevard holdes ikke ansvarlig for misvisende eller falske erklæringer angående helbred eller medicinsk historik.