HIFU ANSIGTSLØFTNING, HUD OPSTRAMNING & FEDTREDUKTION HELT UDEN KIRURGI  

HIFU  er en højintensiv ultralydsbehandling og resultatet af helt ny forskning. Det er en kosmetisk teknologi på den måde, at den fokuserede energi trænger ned i hudens dybere lag, hvilket indtil nu kun har været muligt ved brug af kirurgi. Her arbejder den koncentrererede varmeenergi med at sammentrække underhuden og stimulere produktionen af nye kollagenfibre, så huden bliver spændstig igen. Alt dette helt uden at beskadige hudens overflade.

De gode resultater skabes netop ved at arbejde i dybden, hvor hudens kollagen svækkes med alderen og medfører rynker og slap hud. Den gode proces igangsættes, når ultralydsbehandlingen øger blodcirkulationen og stimulerer dannelsen af kollagen, som skaber nye hudceller og strammere hud.

HIFU kan bruges både til ansigtet samt kroppen for at opstramme huden. HIFU LIPO bruges ttil kroppen for at reducere fedt depoter.

 

 

 

ET BEHANDLINGSFORLØB FOR DIG, DER ER +25 

Hudens naturlige produktion af kollagen bliver mindre og mindre fra omkring de 25 år. Her begynder huden at producere enzymer, som nedbryder den kollagen, der egentlig understøtter hudens elasticitet. Herefter bliver huden tyndere og rynkerne mere og mere synlige. Stress, dårlig søvnrytme eller UV-stråler kan også fremme rynkerne selv i en tidlig alder. På den baggrund anbefaler klinikken HIFU behandlinger fra omkring 25 års alderen.

En behandling tager fra 30 til 90 minutter. Herudover skal du afsætte tid til en afklarende konsultation samt en hudanalyse.

 

SYNLIG EFFEKT EFTER NOGLE UGER

Behandlingen er hurtigvirkende på den måde, at der allerede efter én enkelt HIFU behandling kan måles en effekt. Det i sig selv er revolutionerende. Hos nogle klienter ses en effekt efter få uger og hos stort set alle er huden forbedret efter 2-3 måneder. Efter ½ år er effekten slået helt igennem og er synlig hos alle.

Den konkrete effekt er individuel og varierer fra klient til klient. Vi har alle forskellige hudtyper, ligesom faktorer som alder og omfanget af solskader nedsætter hudens evne til at regenerere. Typisk kan 1-4 behandlinger få effekten til at vare op til flere år. Behovet for opfølgende behandlinger er noget du aftaler med vores læge.


HELE ANSIGHT, HALS ELLER KROP

Denne ultralydsbehandling giver et virkelig harmonisk resultat, når den udføres på både ansigt og hals. Du kan dog vælge HIFU Facelift til udvalgte dele af ansigtet, hvor du er særlig udfordret af linjer eller rynker. Det kan være linjer i panden, tunge øjne, hagen, kæben eller halsen.

HIFU til kroppen kan benyttes til mave, lår eller arme, denne behandling er oftest benyttet af personer der træner og har svært ved at stramme det sidste løse hud op.

HIFU LIPO bruges til fedtreduktion på kroppen såsom lår, hofter, mave eller arme. Denne behandling kombineres ofte med HIFU til kroppen efterfølgende for at opstramme huden og give det bedste resultat.

 


BIVIRKNINGER 

Der kan være enkelte bivirkninger ved behandlingen, men over de fleste klienter oplever ingen bivirkninger.
Mild hævelse, let rødme og  almindelige overfladiske blå mærker kan forekomme lige efter behandlingen men i meget begrænset omfang.
Hævelse kan vare op til en uge, mens ømheden kan være op til 1 mdr. om at forsvinde. De fleste kunder kan tage direkte på arbejde efter en behandling uden bivirkninger.

Meget sjældne bivirkninger:

Der kan opstå bitte små runde prikker (brandsår) på huden det er kun overfladisk og vil forsvinde indenfor 1 uge uden at efterlade nogen former for ar.

 

KONTAKT

Strandboulevarden 66,
2100 Østerbro
Åboulevard 3, 1635 Vesterbro
mail@beautyboulevard.dk

FØLG OS